Elmiamässan 2024

Även i år var det mycket folk på mässan. Ett måste är väl vara att gå runt och titta på både husvagnar och husbilar. Varför inte kolla in alla prylar i D-hallen och allt som finns i tältet. Om man nu kommer och vill se vad som finns i modeller på husbilar så är det inte lätt att välja. Vilken modell skulle passa oss? Är det viktigt hur det ser ut i sov delen eller köket? Ska det vara en Fiat eller en Mercedes?

Man ska nog ha tänkt till lite innan, för att kunna veta vad man ska leta efter. Har man som många av oss redan haft husbil i flera år, är man nog bara nyfiken på nyheter detta år. Jag får nog säga att för egen del är jag färgad av Rapidos bilar och framför allt fullt ut nöjd med PR i Sollebrunn.

Sedan kommer man väl in i PR montern för att träffa medlemmar snacka och ta en kopp kaffe med en god kola till.

Klubben fick 25 platser på mässcampen detta år. Alla platser blev upptagna av klubbens medlemmar. Vi hade tur med vädret solen sken på dagarna. Många satt ute i solen lunchade och drack kaffe tillsammans. Samtidigt som alla gick in på mässan då och då om inte för något annat än att ta en kopp kaffe i PR-montern.

Kvällarna blev kyliga så det blev bara fredagen som långbord dukades upp runt 17.30, då solen fortfarande lyste. Alla dukade med något gott att äta med lite vin eller öl till. Stämningen var på topp. Hela gänget från PR kom ner till byn och trivdes med oss.

Sedan började det att mörkna och genast kom kylan. Man bröt upp och några försvann in i någon bil för fortsatt gemenskap där. Några gick upp till Ompa Bompa tältet där det var fullt med folk, sorl och skratt och stämningen på topp.

Visst är det härligt att vi har en by på mässcampingen. Där vi kan träffas fika och känna gemenskap. Hoppas att vi kan få komma och umgås även nästa år. Så ses vi här nästa år.

Eva 1045