Elmia mässan 6-10 september

  Trivsam Elmiaby för medlemmar i PR-husbilsklubb

Intresset för vår Elmiaby ökar och i år var det kö för att få en plats.

Redan på onsdag morgon / förmiddag hade hälften av de 30 platserna fyllts. Därefter kom bilarana pö om pö. L-O, Inger och Tommy hälsade oss välkomna och fördelade platserna.

Onsdagen bjöd på bra väder och på kvällen dukades det långbord mellan bilarna. Roligt att även medlemmar som bodde på andra ställe hittade ner till byn längst ner på område 2. I all enkelhet åt vi lite mat tillsammans.

Därefter var det det dax för sång och musik. Det finns gott om musiker i vår klubb, Arne på dragspel, Rune fiol, Eva gitarr/sång, Wendel och Gunilla ukulele samt Benny gitarr/sång. De nya sånghäftena kommer väl till användning.

Herrarna ville spela på trav och damerna antog utmaningen. Lite roligt att denna gång fördelade herrarna sina slantar på V75 men även dagens dubbel. Damerna spelade också V75, dagens dubbel och Top 7. Det började bra för damerna då herrarnas spik i första loppet inte gick in, (ledning damerna 1-0) Det var dock enda gången damerna ledde. Herrarna fick fem rätt mot damernas fyra. Herrarna lyckades sätt sin dagens dubbel så denna gång får vi lyfta på hatten för herrana. Resultatet innebär att vi även spelar trav i Grycksbo 2018 för nu önskar damerna revansch, gissar jag.

Det är trivsamt i vår lilla by där vi utbyter erfarenheter, tipsar om smultronställe, umgås och har det trevligt. Styrelsen arbetar för att få platser på område 1 för att samla fler medlemmar på samma plats. Vi hoppas på en lösning till nästa år men det är inte klart, diskussioner förs.

Barbro Erlandsson 959

 

Och här kommer lite bilder inifrån mässan, kaffehörnan i Rapidos monter var mycket populär hos klubbens medlemmar.