PR-golf 2022

Denna gång hölls PR golfen på Ulricehamns GK på torsdag eftermiddag, vilket var perfekt för att under fredag vid lunchtid rulla ner till höstmötet på Lassalyckan.

Det fina vädret bidrog till att vi kunde sitta ute efter golfrundan och ha en trevlig eftermiddag in till sen kväll med mat och prisutdelning.

Det var en trevlig bana men något kuperad och för några av oss var det första besöket på den här golfbanan. Om det påverkade resultatet är svårt att säja med som vanligt, är det viktiga med en golfrunda, att ha kul och trevligt i ”bollen”. Vi hade fantastisk fint väder denna dag vilket säkert bidrog. Det var verkligen kul att det tillkom fem ny spelare i år i PR Golfen. En spelare som deltog för först gången gjorde ett riktigt bra resultat med en fin 1:a placering.

Prisutdelningen som hölls av Fredrik Ryberg från PR Husbilar, gick till följande personer:

 

Dam
1:a Eva-Britt Nygren           PR 1472

2:a Inga-Lill Agardsson      PR 1261

3:a Elisabeth Njord             RP 2379

 

Herr

2:a Tommy Jorkander        PR 1186

3:a Lennart Segerdahl        PR 1211

3:a Fredrik Ryberg             PR 178

 

Börje Pettersson PR 883, som även premierades för dagens närmast hål tävling.

Jag vill ge ett Stort Tack till PR Husbilar för de fina priserna!

En graverad inteckningsplåt med årets vinnare kommer som vanligt att tillföras pokalen i montern på PR Husbilar. Det blir ett nytt tillfälle nästa i år innan höstmötet och det finns plats för fler deltagare, jag vet att ni finns, Jag bokar mer är gärna in fler start grupper.

Info kommer ut i PR blad nr 2/2023.

 

PR 1261, Inga-Lill & Christer