PR-husbilsklubbs by på Elmia blir större

I samband med husbil, husvagnsmässan på Elmia har vi fått möjlighet att bo i PR-husbilsklubbs egna lilla by. Fler och fler vill få plats och i år hade vi 30 platser.

Den är placerad längst ner på området på ett plant område. Styrelsen jobbar för att få en plats närmare entrén för att slippa den branta backen upp till utställningen, och göra den tillgänglig för ännu fler.

I år var mässan förlängd med en dag och startade redan på onsdagen. L-O och Inger Hallner tog emot och visade oss tillrätta på anvisade platser.

På dagarna gick vi runt och tittade på husbilar och tillbehör samt fikade i Rapidos monter tillsammans med Fredrik och hans personal. En mötesplats för alla PR husbilsklubbs medlemmar.

Sedan samlades vi runt ett långbord på kvällarna och bara umgicks och hade det trevligt.

Det pratades husbilar, förslag på lämpliga resor, om bra ställplatser och vi kunde utbyta erfarenheter med varandra. Ett mycket uppskattat inslag var Evas sång och spel på gitarr tillsammans med Wendel och Gunillas ukulele.

Till nästa år behöver vi göra sånghäfte för att alla skall kunna vara med och sjunga. Vi behöver också bättre lampor för att se texterna för mörkret kommer snabbt i september.

Även vid denna träff spelade vi V75, herrarna och damerna för sig. L-O och Barbro tar ut olika hästar och det är lite prestige i denna interna tävling. Herrarna lyckades denna gång få hela 7 rätt och fick ett stort grattis från oss damer. Damernas spik gick inte in och det blev bara 6 rätt. Denna gång gav 7 rätt bara 725 kr och det var jackpot på 6 och 5 rätt. Vid vinster under 50 kr per person skickas pengarna till välgörande ändamål och det gjorde L-O direkt.

/ Barbro Erlandsson, PR 959