Två små pärlor i Emmaboda

I mitten av sommaren satt vi mål mot Emmaboda Golfklubb för en match med våra vänner. I Visselfjärda hittade vi en fantastiskt liten mysig camping som drivs av ortens intresseförening. Campingen ligger vid en badplats där föreningen byggt ett jättefint och nytt servicehus och skapat en camping med ett mindre antal platser, varav några med bara några meter till sjön.

En av campingvärdarna bodde i en husvagn på campingen och mötte oss redan vid infarten för att anvisa plats. Senare på kvällen gick föreningen runt och tog blygsamt betalt. Vi fick en nyckel till bommen som stängdes på kvällen och betalade endast 150kr per dygn med el och tillgång till campingens kök, dusch och toaletter. Vi vill verkligen rekommendera denna pärla där man kan  bada, fiska eller bara ha det lugnt och skönt.

Efter denna upplevelse som skulle vara en natt men som blev till tre, drog vi vidare någon kilometer till Emmaboda golfklubb. Där finns ställplats fantastiskt placerad precis nere vid vattnet och man kan i princip kliva direkt ut på golfbanan eller ner i sjön direkt från bodelsdörren.  En fin och enkel ställplats, för golfaren framförallt, som vill pröva sin lycka på den lilla familjära golfklubben i Emmaboda.  En helt klart klurig och spännande bana!

 

PR 178