Inbjudan Vårträff i Pajala 24-06-06 till 24-06-09

Vi hälsar er Varmt Välkomna till Vårträffen 6-9/6 – 2024 i

Pajala, Tornedalen, Midnattssolens land

I år kommer vårträffen att ordnas långt norrut, och för de flesta kommer det att vara en lång resa, men vi ska göra vårt bästa för att resan ska vara mödan värd. Vi kommer att vara hela helgen på Tomtemagasinet, Juhonpieti ca 2 mil norr om Pajala. Vägbeskrivning kommer ni att få via FB, PR Husbilsklubb, under evenemang ”Vi som åker till vårträffen i Pajala 2024”

Torsdag:

Incheckning från kl.13 (vi kommer att se till att alla hittar fram)

På kvällen kommer vi att bjuda på en kebab från Norrland och underhållning och dans för alla stela kroppar som suttit många mil i bil.

Fredag:

Aktiviteter under fredagen är inte helt färdigplanerade men information kommer att finnas på FB sidan under ”Vi som åker till vårträffen i Pajala 2024”

Kväll: Middag med varmrätt, måltidsdryck, dessert, kaffe/te kommer att serveras med underhållning och dans därefter

Lördag:

Aktiviteter för lördagen är inte fastställda idag men information om dagen kommer så fort det är klart. Info på FB som ovan.

På kvällen blir det knytkalas och då tar vi med egen mat som brukligt. Även i kväll blir det musik och dans för de som orkar.

Söndag:

Hemresa för alla och vi hoppas att alla kommer hem ordentligt efter en lång och minnesvärd tripp.

Viktig information:

Finns det någon som kan hjälpa oss med travet?? När vi får någon eller två hästkunniga personer så kommer även resten av den informationen att läggas ut i FB gruppen ”Vi som åker till vårträffen i Pajala 2024” Intresserad? Hör av er till mig på något sätt via mail el FB/angela

Bar till självkostnadspris kommer att finnas under hela helgen.

Lotterier har vi så klart också!

Pris: Per bil med 2 personer 1350 kr, per bil med 1 person 950 kr

Anmälan senast den 1/5 till Angelas mail: angela_mannikko@hotmail.com

Ange ditt medlemsnummer, namn och eventuellt behov av specialkost vid anmälan.

Betalning genom SWISH till Angelas mobil 070 – 35 37 968

Information och tips kommer att finnas på FB, ”Vi som åker till vårträffen i Pajala 2024” där kan även frågor ställas och vi svarar så fort vi kan. Vi kommer även att lägga in tips om trevliga ställplatser efter vägen, på den sidan.

Välkomna hälsar vi er alla!

Angela och Bosse Männikkö