Kungshamn/Wiggersviks camping återträff.

2016 var vi 10 bilar som tillsammans var på resa i Europa med bl.a. studiebesök på Rapidofabriken.

Helgen 17-19/5 2019 har vi våran andra återträff.

Denna helg tillbringar vi på Wiggersviks camping i Kungshamn, totalt är vi åtta bilar.

Fredagskvällen tillbringar vi tillsammans i campingens samlingslokal, många goda skratt, genomgång av lördagens aktiviteter.

Lördag morgon samlas vi vid receptionen på campingen för vidare transport till hamnen i Kungshamn där båten Hållö Express väntar på oss för att ta oss ut till Hållö, en ö utanför Smögen. När vi kommer iland på Hållö möter vår guide oss vid båten. Gruppen får en egen guidning, historiken om ön och det liv som levts där under tiden det fanns fyrmästare och fyrvaktare med familjer på ön. Besök i det vackra kapellet, ett litet museum, historiken om Evert Taube och hans anknytning till ön, besök i fyren. När den guide turen är slut passar vi på och fikar, vi hinner också med att titta på den släta hällan. Fram på eftermiddagen går båten tillbaka till Kungshamn, vi har turen att få se en liten sälkut på en klippa.

Väl i Kungshamn blir det en liten bryggpromenad innan vi blir hämtade och körda till campingen.

Några timmars fri tid till samvaro innan vi återsamlas för lite festligheter på kvällen.

Vi samlas i campingens lokal kl. 18.30 för en gemensam räkafton med tillbehör. Maten ätes med god aptit och humöret är på topp. Vi är alla överens om att vi skall träffas nästa år igen för en ny återträff, nya platser och nya äventyr väntar.

Söndag förmiddag åker vi hemåt efter en trevlig helg tillsammans och tackar varandra för att det blev en trevlig gemenskap.

Ingrid och Peter 1173