Nyår på Lögnäsgård

Trevlig nyår på Lögnäs Gård

Ett annorlunda lanthotell i en lantlig miljö. Här finns möjligheter för Konferens, Spa o Hälsa, Fest och Bröllop, Aktiviteter och Barnens Lögnäs samt paketerbjudanden. Paketerbjudanden kan bestå av Nyårsfest med Spa och Nyårsbuffé, Påsk paket och en mängd andra alternativ. Parkera med husbil på ställplatsen och ta del av något av de paketerbjudanden som finns.

Sune och jag med ett antal vänner firade Nyår här med Nyårspaketet. Vi anlände på dagen före Nyårsafton i strålande solsken. Checkade in tog fram grillen och njöt av en lunch i solen. Under eftermiddagen gick vi en runda på gården för att orientera oss. Nyårsaftonens morgon tog vi en rejäl promenad runt granngårdarna i ett öppet landskap.

Så äntligen dags för att gå in på SPA-avdelningen. Vi fick badlakan, badrock och tofflor. Inne i SPA-avdelningen var det en avslappnande och mysig miljö. Vi badade bastu, ångbastu, bubbelpool, varm pool ute, kallbad och satt i relaxavdelningen. Vi köpte oss ett glas vin eller öl till en ostbricka eller en baguette. Efter några timmar var det dags att byta om för nyårsbuffén.

När vi ”snyggat” till oss så gick vi in i restaurangen där vi fick börja med ett glas bubbel. Själva Nyårsbuffén bestod av skaldjur, västerbottenpaj, bröd och ostar, dryck ingick inte i paketet. Efterrättsbuffén bestod av olika små delikata sötsaker. Alla var nöjda och glada och så var klockan slagen. Skååål och Gott Nytt År.

Nyårsdagens morgon var det åter dags att gå in i restaurangen för att avnjuta en frukostbuffé. Ja lite trötta men det ska man väl vara på denna dag, så skildes vi åt med att önska alla en god fortsättning.

Lögnäs Gård ligger mellan Laholm och Båstad. Gå gärna in på hemsidan www.lognasgard.seoch se utbudet som finns där.

Vi kan varmt rekommendera detta ställe!

Eva 1045