Oplanerat möte i Påsk

Vart skall vi åka i Påsk? Max 2 timmar hemifrån.

Efter lite funderande ihop med PR 1197 blev det Dalbergså. Vi startade redan på torsdag morgon med ett besök på PR och sen vidare till Trollhättan och hittade en plats vid den nygjorda ställplatsen vid nedre slussarna. Ingen service men det var bättre där än vid kanalen tyckte vi. Vi tog en lång promenad och solen sken och det var bara så där underbart som det är i april (våren i antågande). Efter en kall natt drog vi vidare till Dalbergså.  PR 1197 skulle åka direkt från Borås och planerade vara framme ungefär samtidigt som oss.

När vi kom fram så såg vi ju både husbilar och husvagnar. Titta det är ju 3 PR bilar. Så roligt, undrar om det är några vi känner. Oj där står ju 3 till. Efter incheckning körde vi fram till vår plats på gräset. Oj där är ju 2 till, nej det är ju 3. Under dagen kom det en till så det slutade med att det var totalt 12 husbilar från PR.

Det blev en trevlig påsk, mycket prat med PR husbilsklubbs vänner. Vädret var till stora delar fint, kallt men soligt. Avslutningen på söndag kväll kunde vi varit utan men vi styr ju inte över vädrets makter.

PR 1432