Rapport från vårt årsmöte i Nossebro 24-26 augusti

Så var det dags för årsmöte 2018. Mitt första som skribent och det är med pirr i magen. Det är inte utan att  jag undrar vad jag gett mig in på. Jag hade tänkt gå ut och fota när bilarna körde in men givetvis så började det regna och det höll på tills nästan alla hade kört in.  Men det blev uppehåll och alla kunde mingla ute.

Klockan 19.30  var pyttipannan på bordet. Fredrik och Joel var på plats i baren. Det fanns gott om både mat och dryck och alla lät sig väl smaka. I samband med maten blev det både information och lottförsäljning. Christer Nylen redovisade golfen. Efter maten blev det som vanligt dans denna gången till DeFenders och att döma av det välbesökta dansgolvet var det fler än jag som tyckte det var roligt.

Lördag

Vi vaknade till ett soligt Nossebro och motormarknaden var redan igång borta vid och runt ICA och på alla såväl gräs- som asfaltytor. Eftersom vår egen verksamhet skulle börja mitt på dagen kunde vi besöka marknaden under några timmar. Kl 12.00 var det dags för årsmöte. Protokoll från detta finns också med i detta PR-blad.  Efter årsmötet kunde man köpa lotter i massor och därefter bjöd PR Husbilar AB på korv och bröd med dryck därtill.

Vi fick  lite bråttom då vi hade första tävlingsmomentet  och dom som lyckades bäst på våran station var kvinnorna Det var totalt 7 tävlingsmoment varav den sista var att gissa vikten på melonen. Det kom lite regnstänk då och då men det var ingen fara. Under resten av eftermiddagen slappades det en del.

Kl 19.00 var det åter dags att träda in i hallen för knytkalas med medhavd dryck. Under kvällen blev det avtackning av hedersmedlemmar, styrelsen och PR Husbilar .  Lars-och Ann-Britt Lyborg avtackades  med sina 12 år som redaktörer. Under kvällen hade två killar från Ulricehamn På Banvallen (en variant av  På spåret) Det gjordes totalt tre resor.

Söndag

Ingen stress på morgonen utan lugn start. Halva frukosten hanns med ute och halva fick vi gå in och äta. PR husbilar hade lovat att ha öppet från kl 1200 och under någon timme. Nöjda och belåtna återvände vi till hemorten.

Monica Pohlin PR 1432