Elmiamässan

Då var årets stora evenemang avklarat.

Visst är det roligt och gå omkring och titta på alla nyheter. Man kommer inte så långt för man möter gamla och nya vänner och man säger har du sett den bilen eller den husvagnen. Man blir påverkad till att gå in i pryltältet och titta på den tröjan eller den borsten som verkar så bra. Smakar på korvar, ostar och alla delikatesser som finns där.

Vi som är medlemmar i PR-klubben träffas ju nere i Rapidomontern och tar en kopp kaffe.  De flesta av oss kollar in i bilarna för att se vad som är nytt för i år. Några går och tittar på bilarna flera gånger och jämför ska vi byta bil, vilken skulle vi då kunna trivas bäst i. Kanske kollar man på något annat märke och jämför. Men det är ju bra kvalitet på Rapidos bilar. PR-klubben samt all personal på PR är något som man också värderar högt.  Många andra märken har ju också bra kvalitet och har säker också trevlig personal, men det kanske är så en gång kund hos PR och sedan blir man kvar??

På kvällarna nere i PR-byn dukas det upp till långbord. Alla är glada och verkar trivas. Den som har och kan tar fram sina instrument och spontant blir det allsång.  Några går kanske upp till Öl-tältet eller in till dansen.

Jag försökte ta reda på vad som skulle hamna högst på listan vid val av husbil. Det var inte så lätt att hitta något som utmärkte sig. Några tänkte på sängen, köket, toa/dusch, sittplatserna och andra sa garage. Några ville ha en liten bil en plåtis andra vill ha stor bil med gott om utrymme. Det är nog tur att vi inte tänker lika ens när det gäller hur en husbil ska se ut och fungera.

Jag och många med mig tycker att denna mässan har varit riktigt bra och vi har haft roligt. Tackar för detta årets mässa gör Eva.