Vårträffen i Nossebro

Så  var det dags för årets medlemsträff i Nossebro . Vi hade solen med oss denna gång och det var precis lagom varmt. Tack vare vädret så var det lätt att gå runt och fota och dessutom prata med både gamla och nya vänner.  Det var ca 80 bilar anmälda. Ganska lagom, kan jag tycka.

Klockan 19.00 träffades vi inne i lokalen.  Nytt för i år var att alla hade egen mat och dricka med sig. Det var dukat med 6 personers bord och det var lätt att hitta plats för alla. Vi hälsades välkommen av Per Edlund PR 1902 och en skål utbringades och festen kunde börja. Dagens underhållning bestods av Defenders som spelande dansmusik. Dom har spelat för oss förut och personligen tycker jag dom är jättebra. Det var många som var danssugna så här efter pandemin för dansgolvet var välbesökt. I pausen såldes lotter till ett vinlotteri + ett lotteri med bl.a vinster som var skänkta av PR husbilar. Kvällen avslutades strax innan 24.00.

Lördag morgon bestod av regn men det finns ju både paraply och regnkläder så vid 10.30 var det samling för att gå tipspromenad. Det flöt på ganska bra och jag tror att vi var en 17-18 grupper som gick. Delvis svåra frågor och delvis jättesvåra frågor men man fick tänka till och det var en rolig tipspromenad. En fråga var en luring där alla svarsalternativ var rätt. Kul. Efteråt var det samling vid grillen där vi blev bjudna på korv och öl/vatten av PR husbilar.

PR husbilsklubbs sköna herrar

Även denna kväll hade var och en med sig egen mat och dryck. Underhållningen bestod av David Carbe och Johan Walter och före pausen spelades det gamla godingar. I pausen var det dags för lottdragning och ett antal vinster delades ut.  Jag hade förmånen att vinna från båda lotterierna men det skall tilläggas att min man köpte lotterna (jag fick bara betala) för det är han som vinner. Kvällens önskelåt var I natt jag drömde…. och den kunde inte riktigt killarna så det slutade att vi allihop stod upp och sjöng.  Otrolig stämningsfullt och väldigt vackert.

På söndags morgon sken solen igen och vi och även många andra åt frukost ute. Det vinkades till många som redan var klara för avfärd och det var en avslappnad stund med många koppar kaffe.