Vårträffen i Dalarna 10-13 maj

 

Vårträffen i Dalarna 10-13 maj

Vasaloppet och hela vasaloppsveckan är en mycket stor händelse i Dalarna. En annan stor händelse kommer vår vårträff att bli i Grycksbo i Dalarna i maj. Jag ska villigt erkänna att jag inte visste så mycket om denna ort, mer än att den är belägen 13 km från Falun. För att råda bot på detta passerade vi Grycksbo i somras med år husbil.

Vi möttes av en otroligt vacker miljö i solsken, en fantastisk anläggning och fick en guidad tur. Grycksbo IF håller till på Tansvallen och bedriver bl.a. fotboll och bandy. Anläggningen består av bl.a. en gräsplan, grusplan (som spolas till bandyn), omklädningsrum, en danspaviljong, en utescen och ett motionsspår. Till detta tillkommer en parkering så allt är samlat helt perfekt nära varandra.

I tätorten finns också vårdcentral, apotek och livsmedelsbutik med möjlighet att spela V75.

Orten har det mesta som vi behöver till träffen. Förhoppningsvis fortsätter damerna och herrarna som en kul grej att utmana varandra i flest rätt i V75.

Inbjudan till träffen med preliminärt program kommer att finnas med PR-bladet som kommer om ett par veckor. Men redan nu kan ni reservera träffen i era kalendrar.

Barbro Erlandsson

PR 959