Nu tackar jag för mig och har lämnat över klubban!

Hej alla PR medlemmar.

Efter tolv år i styrelsen och de sista sex åren som ordförande så lämnar jag över ordförandeklubban.

När jag blev ordförande för sex år sedan så lovade jag att upprätthålla klubbens fina anda och status, vilket jag tycker att vi har lyckats med ganska bra.

Vi har också utvecklat klubben på flera sätt, vi har gjort färre utskick till medlemmarna utan att dra ner på servicen, hemsidan är omgjord och är under ständig utveckling, hanteringen av pengar är borta i ett kontantlöst samhälle och i Corona tider har vi även lärt oss att man inte måste ha fysiska styrelsemöten.

Jag har skrivet i vi form för det är ett gemensamt arbete där allas åsikt är viktig i ett styrelsearbete, så ett stort tack till Er alla i styrelsen för ett gott och roligt samarbete.

Nu vill jag också rikta ett stort TACK till Er medlemmar med en bamsekram😊 för den fina feedback och värme som man får ifrån Er när man träffas ute på campingar och på ställplatser och inte minst på våra träffar, och som jag brukar säga det är Ni som gör klubben till det den är och till att träffarna blir så trevliga och Ni bidrager även till den fina gemenskapen som är.

Till PR Husbilar med Pernilla och Fredrik i spetsen och till personalen, det har varit ett sant nöje att samarbeta med er och det har gett mig många trevliga och fina minnen.

Till sist TACK till min kära hustru Lisa för att du har orkat med att vara mitt bollplank och stöd!

Nu tänker jag dock inte lägga mig i hängmattan riktigt ännu.

Det var ju planerat för en vår träff i Varberg men som ni alla vet så kom covid-19 med en pandemi och satte käppar i hjulen för träffen, och precis som så mycket annat fick den ställas in. Ingbritt och Lennart Andersson (medl.1017) tillsammans med övriga i kommittén var klara med allt arbete inför träffen när vi tyvärr tvingades att ta beslutet att den inte kunde genomföras. Jag har pratat med Ingbritt och Lennart om att ansvara för vår träffen 2021 istället, men dom avböjer.

Men vi vill och hoppas att det ska gå att genomföra en vår träff 2021. Jag och Lisa (medl.882) har sagt att vi ska försöka att genomföra den på något sätt (under förutsättning att inte pandemin eskalerar) men hur vet vi inte riktigt ännu, det kommer med all sannolikhet att bli en lite annorlunda träff mot vad vi är vana vid.

Folkhälsomyndighetens direktiv som gäller i slutet av januari 2021 får styra hur det blir, vi måste hinna få med en inbjudan i blad nr.1–21, så därför måste vi ha bestämt oss då.

Datum för vår träff är tänkt till 2021-05-28—2021-05-30, alltså den sista majhelgen och som planen var för 2020 även på Apelvikens camping i Varberg.

Ett ord på vägen:

Kräv inte mer av andra är vad du kräver av Dig själv.

Inge Hallgren